Trend: een Rolife of Robotime miniatuur huis

Eurofleur is hét tuincentrum waar jouw creativiteit tot bloei komt! Ben je op zoek naar een nieuwe hobby? Dan hebben wij dé perfecte trend voor jou in petto: de miniatuurhuizen en doe-het-zelf bouwpakketten van Rolife en Robotime. Deze items zijn perfect voor iedereen die ervan houdt op een creatieve manier bezig te zijn. Jong of oud, dat maakt niet uit! Bij Eurofleur in Leusden hebben we een uitgebreid assortiment van deze schattige en unieke producten, waarmee je jouw eigen wereld kunt creëren.

De wereld van DIY

Rolife is opgericht in 2017 als een sub-merk van Robotime en is een trendy merk dat zich richt op het ontwikkelen van doe-het-zelf speelgoed voor jong en oud. Bij Rolife staat het verkennen van de oneindige mogelijkheden van het leven centraal. Ze beschouwen doe-het-zelven als een levensstijl en hopen om het plezier van DIY naar iedereen te brengen. Bovendien pleiten ze voor het concept van een slow life om mensen te helpen op speelse wijze te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven.

Ook fijn: Rolife hanteert altijd de internationale productie-eisen en zorgt door middel van uitgebreide tests voor de veiligheid van al hun producten. 

Alles voor jouw woning

Rolife miniatuur huis

Bij Eurofleur begrijpen we de behoefte aan ontspanning en creativiteit in het leven. Daarom zijn we trots om een uitgebreide collectie van Rolife en Robotime producten aan te bieden. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of net begint, onze DIY miniatuurhuizen en bouwpakketten zullen je zeker inspireren en uitdagen. Met gedetailleerde instructies en hoogwaardige materialen bieden deze producten urenlang plezier en voldoening. Je kunt je eigen unieke wereld creëren, waarin je je fantasie de vrije loop kunt laten en je creatieve vaardigheden kunt ontwikkelen.

Waarom jij aan de slag wil met deze hobby!

Een miniatuur huis bouwen is niet alleen een leuke hobby, maar het is ook een geweldige manier om te ontspannen en de dagelijkse stress achter je te laten. Door je te concentreren op het nauwkeurig in elkaar zetten van de verschillende onderdelen en het decoreren van het huis, zul je merken dat je even helemaal in het moment opgaat. Het is een meditatieve ervaring die je geest tot rust brengt en je vreugde en voldoening schenkt. Bij Eurofleur begrijpen we de populariteit van DIY miniature house kits en we zijn er trots op om een breed scala aan opties te bieden. Of je nu een liefhebber bent van moderne architectuur, landelijke huisjes of sprookjesachtige winkels, we hebben voor elk wat wils. Onze collectie wordt regelmatig bijgewerkt met de nieuwste ontwerpen en trends, zodat je altijd iets vindt dat perfect bij jouw stijl en smaak past.

Binnenpotterie

Rolife miniatuur huis | Tuincentrum Eurofleur in Leusden

Robotime DIY bloempot

Met het houten bloempot bouwpakket van Robotime kun je je eigen groene oase creëren, of het nu op je bureau, in de keuken of op een plank in de woonkamer is. Het is een geweldig cadeau-idee voor plantenliefhebbers, creatievelingen en iedereen die graag een beetje natuur in huis haalt. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en laat je creativiteit bloeien met het bloempot bouwpakket van Robotime!

DIY miniature house kits van Rolife vind je bij Eurofleur!

Kom vandaag nog langs bij Eurofleur in Leusden en laat je verrassen door de prachtige wereld van Rolife en Robotime. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek hoe een miniatuur huis of houten puzzel je leven kan verrijken. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte bouwpakket en om je te voorzien van handige tips en advies. Begin vandaag nog aan jouw DIY avontuur en creëer iets moois met Rolife en Robotime!

Openingstijden & contact

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Maak met Pinksteren je eigen bloemweide!

Tijdens de Pinksterdagen zijn veel mensen een extra dag vrij. Hopelijk met een fijn lentezonnetje erbij! Kom vóór de pinksterdagen lekker langs voor alles wat je nog nodig hebt voor je tuin, terras of balkon! Bijvoorbeeld voor mooie inheemse planten of zaden voor het creëren van je eigen wilde bloemenweide. Van beide fleur je niet alleen zelf op, maar je doet er ook bijen en vlinders een groot plezier mee.

...

Lees meer...
Mei: wel zaaien, niet maaien

In mei kun je van alles zaaien, maar het gras beter even niet maaien. Hoe dat zit? Ons tuincentrum geeft je alle 'ins and outs'!

Lees meer...
Top 10 met hemelsblauwe bloemen

Blauw is de lievelingskleur van veel mensen. De kleur heeft een koele, betrouwbare en rustgevende uitstraling, waardoor hij ook in veel reclames en uniformen wordt gebruikt. Maar blauw kan ook melancholisch of somber stemmen – denk aan de uitdrukkingen 'een blauwtje lopen', ‘de blues hebben’ en 'blue Monday'. Optisch heeft blauw een wijkende werking. Iets wat blauw is dringt zich niet aan je op, maar lijkt zich juist terug te trekken. Door blauwe bloemen achter in o...

Lees meer...
IJsheiligen: kuip- en potplanten verzorgen

Je hebt er vast wel eens van gehoord: IJsheiligen. Wist je dat je daarna echt de bloemetjes buiten kunt zetten? Ons tuincentrum legt uit hoe dit zit en hoe je dat doet.

Lees meer...
Vacatures