Houd het hoofd koel: perfecte parasols bij tuincentrum Eurofleur in Leusden

Tuincentrum Eurofleur in Leusden is dé plek waar je terecht kunt voor de meest trendy, tijdloze en praktische parasols van topmerken! Een parasol is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je buitenruimte, maar ook een essentieel hulpmiddel om jezelf en dierbaren te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Een goede parasol biedt een schaduwrijke plek waar je zonder rood hoofd of bezweet lichaam kunt genieten van het buitenleven, of je nu ontspant met een goed boek, gezellig samenkomt met vrienden en familie, of gewoon geniet van een rustig moment in de tuin. 

Voor elke smaak en stijl een parasol

Parasols zijn niet alleen functioneel, ze kunnen ook een echte eyecatcher zijn in je tuin, op je balkon of op het strand. Bij Eurofleur begrijpen we dat stijl en design belangrijk zijn, en daarom hebben we parasols in verschillende stijlen en uitvoeringen. Of je nu op zoek bent naar een grote parasol, een balkon parasol, een parasol met voet, een Ibiza parasol of een parasolhoes, bij ons vind je een uitgebreid assortiment parasols. Van strak en minimalistisch tot kleurrijk met franjes, we hebben voor ieder wat wils!

Parasols in de webshop

Een Ibiza parasol koop je bij tuincentrum Eurofleur in Leusden!

Stokparasol of zweefparasol?

Een stokparasol is een traditionele parasol waarbij de stok in het midden van de parasol staat en wordt ondersteund door een voet. Deze parasols zijn vaak relatief goedkoop en verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Als je op zoek bent naar een iets modernere en meer praktische parasol, dan is een zweefparasol een uitstekende keuze. Deze parasols zijn bevestigd aan een zweefarm die aan de zijkant van de parasol is gemonteerd. Hierdoor kun je de parasol gemakkelijk draaien en kantelen, zodat je altijd in de schaduw zit, ongeacht de stand van de zon. Zweefparasols zijn ideaal voor grotere terrassen en hebben een moderne en elegante uitstraling.

Fijn: bij Eurofleur hebben we een breed scala aan parasols van topmerken, waaronder Borek, Max & Luuk en In The Moods Collection. Deze merken staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en stijlvolle designs. Of je nu op zoek bent naar een grote parasol voor bij het zwembad of een compacte balkon parasol voor op je balkon, we hebben altijd een passende optie.

Een parasol met voet koop je bij tuincentrum Eurofleur in Leusden!

Balkon parasol of parasol met voet

Ook in een compacte tuin, patio of op een balkon is een beetje schaduw wel gewenst in de warmste tijd van het jaar. Zo'n balkon parasol (of wel: een kleine stokparasol) is speciaal ontworpen voor kleinere buitenruimtes en is compact, gemakkelijk op te zetten en biedt toch voldoende schaduw. Ook op zoek naar een parasol met voet? Logisch, want een parasolvoet zorgt voor stabiliteit en gemak bij het opzetten en verplaatsen van de parasol. Ontdek onze matches, verkrijgbaar in verschillende formaten en designs, zodat je er zeker van bent dat je de juiste keuze maakt. Onze medewerkers helpen je uiteraard graag!

Ga voor een Ibiza parasol

Wil je een vleugje boho-stijl toevoegen aan je tuin of terras? Dan is de Ibiza parasol iets voor jou! Deze kleurrijke parasols met franjes brengen een tropische sfeer en een speelse uitstraling. Of je nu een feestje geeft of gewoon zelf wilt ontspannen, met een Ibiza parasol creëer je direct een zomers gevoel. Laat je fantasie de vrije loop en combineer de parasol met vrolijke kussens en accessoires om een echt vakantieparadijs te creëren.

Kussens

 

 

Tip! Rechthoekige parasols zijn ideaal voor het creëren van schaduw boven een tuintafel, loungeset of ligbed. Ze bieden een groter oppervlak aan schaduw dan traditionele ronde parasols en passen perfect bij moderne, minimalistische en strakke tuinontwerpen.

Grote, kleine, ronde, rechthoekige, trendy of klassieke parasol kopen? Je vindt 'm bij Eurofleur!

Om je parasol goed te beschermen tegen weersinvloeden en vuil, raden we je aan om een parasolhoes te gebruiken. Een parasolhoes zorgt ervoor dat je parasol langer mooi blijft en beschermt tegen regen, stof en verkleuring door de zon. Bij Eurofleur hebben we een ruime selectie parasolhoezen die passen bij verschillende parasolmaten en -modellen. Kom naar Leusden en ontdek ons uitgebreide assortiment trendy, tijdloze en praktische parasols. Laat je inspireren door de verschillende stijlen en merken die we aanbieden. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en het beantwoorden van al je vragen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze winkel en je te helpen bij het vinden van de perfecte parasol voor jouw buitenruimte. Tot snel!

Let op: Je krijgt nu tijdelijk tot wel 60% korting op verschillende parasols!

Openingstijden & Contact 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Maak met Pinksteren je eigen bloemweide!

Tijdens de Pinksterdagen zijn veel mensen een extra dag vrij. Hopelijk met een fijn lentezonnetje erbij! Kom vóór de pinksterdagen lekker langs voor alles wat je nog nodig hebt voor je tuin, terras of balkon! Bijvoorbeeld voor mooie inheemse planten of zaden voor het creëren van je eigen wilde bloemenweide. Van beide fleur je niet alleen zelf op, maar je doet er ook bijen en vlinders een groot plezier mee.

...

Lees meer...
Mei: wel zaaien, niet maaien

In mei kun je van alles zaaien, maar het gras beter even niet maaien. Hoe dat zit? Ons tuincentrum geeft je alle 'ins and outs'!

Lees meer...
Top 10 met hemelsblauwe bloemen

Blauw is de lievelingskleur van veel mensen. De kleur heeft een koele, betrouwbare en rustgevende uitstraling, waardoor hij ook in veel reclames en uniformen wordt gebruikt. Maar blauw kan ook melancholisch of somber stemmen – denk aan de uitdrukkingen 'een blauwtje lopen', ‘de blues hebben’ en 'blue Monday'. Optisch heeft blauw een wijkende werking. Iets wat blauw is dringt zich niet aan je op, maar lijkt zich juist terug te trekken. Door blauwe bloemen achter in o...

Lees meer...
IJsheiligen: kuip- en potplanten verzorgen

Je hebt er vast wel eens van gehoord: IJsheiligen. Wist je dat je daarna echt de bloemetjes buiten kunt zetten? Ons tuincentrum legt uit hoe dit zit en hoe je dat doet.

Lees meer...
Vacatures