Trend: LEGO bloemen!

Tags:

LEGO bloemen zijn de nieuwste trend in interieurland die zowel jong als oud betovert! Bij tuincentrum Eurofleur zijn we dolenthousiast over deze vrolijke, creatieve en onderhoudsvrije bloemsensatie. Een LEGO bloemenset bestaat uit diverse bouwbare bloemen, meestal twee of meer per set. Het bouwen begint bij de stelen, die je zelf in elkaar zet en in lengte kunt aanpassen. Vervolgens bevestig je de kleurrijke bloemetjes aan de stelen. Dankzij de verstelbare stelen kun je zelf kiezen in welke vaas, fles of ander ornament je je bloemen plaatst.

LEGO boeket

Het leuke van LEGO bloemen is dat ze geschikt zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Dus of je nu een beginnende bouwer bent of een doorgewinterde LEGO-fan, plezier is gegarandeerd! Wel moet gezegd worden dat deze sets speciaal ontwikkeld zijn voor volwassenen, dus is het is misschien wel zo leuk om je kroost te assisteren met het LEGO flowers bouwpakket. Laat je creativiteit de vrije loop door verschillende soorten boeketten en losse bloemetjes te combineren en herschikken. Zo creëer je telkens opnieuw een prachtige bos LEGO bloemen die perfect past bij het seizoen, je stemming of interieur. Hoe gezellig is dat? En het beste van alles: je hebt geen groene vingers nodig om je bloemen er stralend uit te laten zien.

Altijd mooi: Geen afvallende blaadjes, geen verwelking, en geen kleurverlies – deze bloemen blijven altijd prachtig. En prachtig zijn ze zeker! Elke bloem is met veel oog voor detail ontworpen en wordt geleverd met een uniek stappenplan om ze in elkaar te zetten. Easy!

Ontdek ook onze échte bloemen

LEGO bloemen koop je bij tuincentrum Eurofleur!

LEGO bloemen koop je bij tuincentrum Eurofleur!

LEGO Botanical: Oneindig veel bouwplezier

De LEGO Botanical Collection, onderdeel van LEGO Icons, biedt een reeks bloemenboeketten, boompjes en plantjes die perfect zijn voor decoratie thuis of op kantoor. Zoek je een origineel cadeau voor een speciaal iemand? Met een LEGO boeket uit de Botanical Collection geef je een geschenk dat altijd verrast. Deze sets zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook urenlang bouwplezier. Of je nu een verjaardag, jubileum of zomaar een leuke verrassing wilt vieren, een LEGO bloemenboeket is altijd een schot in de roos.

Fijn: Omdat alle sets uit de LEGO Botanical Collection naadloos op elkaar aansluiten, kun je ze moeiteloos mixen en matchen. Dit biedt jou als echte bloemenliefhebber de ultieme kans om je creativiteit de vrije loop te laten en unieke, persoonlijke bloemstukken te ontwerpen die nergens anders te vinden zijn!

LEGO bloemen koop je bij tuincentrum Eurofleur in Leusden

Zet de bloemetjes buiten! LEGO bloemen zijn veel meer dan zomaar speelgoed. Ze brengen kleur, creativiteit en plezier naar je huis.  De voordelen van deze LEGO flowers:

  • Geen onderhoud nodig
  • Altijd kleurrijk en fris
  • Eindeloos herschikken en combineren
  • Geschikt voor alle leeftijden

Creëer keer op keer nieuwe combinaties en geniet van de eindeloze mogelijkheden. Bij tuincentrum Eurofleur zijn we er trots op deze prachtige sets aan te bieden. Dus waar wacht je nog op? Bezoek ons tuincentrum in Leusden of bekijk ons uitgebreide online assortiment en ontdek de betoverende wereld van LEGO bloemen. Bij tuincentrum Eurofleur helpen we je graag om je huis op te fleuren met deze fantastische trend. Happy building!

Openingstijden & contact

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuinplanten
De mooiste nazomerbloeiers

Ontdek ons aanbod aan nazomerbloeiers om de tuin mee op te fleuren.

Lees meer...
tuinplanten
15 tuin- en balkontips voor september

Er zijn genoeg klussen te doen om nog lang te kunnen genieten van een fleurige tuin of kleurrijk balkon zo aan het einde van de zomer.

Lees meer...
tuinplanten
Geef je tuin een tropische vakantiesfeer

Ontdek onze tips voor exotische tuin- en potplanten plus sfeervolle accessoires die je helpen het vakantiegevoel vast te houden.

Lees meer...
tuintips
Zomerse tip: bloemen plukken!

Ook zo gek op bloemen? Zelfs op het balkon creëer je makkelijk een kleurrijke bloemenzee in een paar grote bakken waarmeee je jouw eigen gratis boeketten mee samenstelt. 

Lees meer...
Vacatures